De Automaat

Als u het niet weet, is er een verscheidenheid aan producten in de verkoopautomaat, die andere fabrikanten van verkoopautomaten niet leveren voor hun machines. Of u nu een automatische of manuele eenheid hebt, deze producten zijn beschikbaar. Zodra een andere automaat het product al verkoopt, kunt u het product gemakkelijk omkeren om het weer in de andere automaat te stoppen. Zo kunt u uw klanten tevreden stellen in het proces van zelf iets kopen. Als ze ooit niet tevreden zijn met de service die u levert, is het eenvoudig om over te schakelen naar een andere. Zodra een andere klant interesse heeft in het product, wisselt u het product ook in de volgende machine. Er zijn oneindig veel mogelijkheden buiten de deur om uw klanten in de toekomst volledig tevreden te stellen.

Of het nu gaat om een klein kopje koffie of een zakje chips, u kunt een combinatie van verschillende producten in één machine gebruiken. Uw klanten zullen altijd iets hebben om aan hun behoeften te voldoen. Wij zijn voortdurend beschikbaar om u te adviseren hoe u uw service kunt verbeteren, de verkoop kunt stimuleren en de tevredenheid van al uw klanten kunt vergroten.

In deze korte video, geven we een korte introductie in 'Combi', de nieuwste revolutie in de vending business. Dit systeem, dat in heel Europa bekend staat als 'ZoppCD', stelt u in staat om alle soorten voedingsproducten in één oplossing te serveren. Ze zijn ontworpen om te worden geïnstalleerd in kantoren, uw huizen en alle andere openbare plaatsen. Daarbij bieden het gemak van het niet verspillen van tijd in het dragen van verschillende items naar verschillende delen van uw huis.

Als gevolg van de enorme populariteit in compacte producten, kan combi geschikt voor elk nieuw item, van deze.