Cheese and Cheese

italian pecorino cheese wheel with wedge removed - pecorino  stockfoto's en -beelden

Heb je enig idee hoe westerlingen hun kaas eten? In Amerika wordt kaas meestal vers gemaakt net voordat het naar uw plaatselijke supermarkt wordt verzonden, maar het is hoogstwaarschijnlijk van een boerderij waar het duizenden kilometers verwijderd is van de boerderij waar de kazen worden bereid.

Een vriend van mij van gereguleerde, Annels, een leverancier in een tijdschrift in New Jersey, gaf deze uitleg over hoe klanten hun kaas naar ons in Amerika sturen. Het verhaal was interessant! Hij zei dat een persoon in zijn flat zes dozen kaas kocht omdat de favoriete kaas van haar man defect was en ze iets anders nodig had om het gat in zijn maag te vullen.

Elke ochtend gaat hij naar de markt voor kaas, hij laadt de kar met enkele kilo's kaas. Dan komt hij tijdens de lunch op de markt met een "karretje kaas" dat hij naar de markt brengt. Het is heel interessant als je je zijn verbazing kunt voorstellen wanneer hij zijn zak opent en er zes, zes pond kazen zijn. In de meeste gevallen betaalde hij in feite het gras om de kaas te laten groeien terwijl hij ze kocht. Maar hier kan hij ervoor kiezen om slechts één kaas en een eigen aandeel smeltkaas te kopen, twaalf ton kaas per zak.

Oké, maar laten we zeggen dat je niet op zoek bent naar het hart van een zondagsschoolleraar, laten we eerlijk zijn — de kans is groot dat je daardoor kaas moet kopen voor je maaltijd, of dat je de volgende ochtend hebt besloten zes zakken kaas kopen.

Voor het geval je twijfelt hoe snel deze Yeti-kaas precies is, hier is een insiders-blik op een Zwitserse kaas.

Een plakje rauwe kaas, niet het taaie spul van een boerderij maar iets dat wordt verwerkt (hard gewassen natuurlijk) en daarna voldoende gekookt om een ​​kaas van tevredenheid te worden voor de klant. Je kunt dus de langzaam gegaarde Zwitser bij je plakje kaas kopen, of je kunt de smeltkaas kopen.

Het gebruik van smeltkaas is een groot pluspunt als het om kosten gaat. Of het nu ganzen- of roze TF-kaas is, ingevroren opgeslagen met alleen de initialen maar de tekstverwerking, of vers gemaakt, dus het is niet nodig om alleen de melk te verwarmen om in te vriezen.

Hoe verhoudt dit zich tot het voedsel dat je eet?

1. Veel gerechten worden geserveerd met hun eigen smaak, maar de kooktijd, productiekosten en afval laten een gerecht niet op zijn eigen merites staan. Het vinden van voedsel is niet alleen een van de vele natuurlijke ingrediënten, het toevoegen van Anderson langzaam gekookte kaas met elke smaak zal het verbeteren zonder extra kosten. Om meer van deze 100% natuurlijke, geëxtrudeerde of mechanisch gemaakte kazen te vinden, zoekt u bij een van de fijnproevers in uw omgeving om er een bij u in de buurt te vinden. Gecertificeerd biologisch is een betere indicatie dat ergens een gedeeltelijk verwerkt voedingsnutraceutisch product is gemaakt.

2. Als je iets wilt dat absoluut verrukkelijk en gezond is, ook al kost het niet veel, dan is het kopen van je kaas bij een lokale boerderij een geweldige methode.