Bananen Fruit

Gratis stockfoto met architectuur, balk, bar

Bananenchips zijn een Amerikaanse uitvinding. Volgens een verhaal werd in een restaurant in Birma een groep bananen in de frituurpan gegooid. De groep, waarvan men dacht dat het vrienden waren, genoot van de bananen zoals ze waren — schuimig, kleverig, en heerlijk.

De regering van de V.S. beschouwt dit echter niet als een ontdekking en beweert in plaats daarvan dat de Bananenrepubliek bekend stond om haar productie van een beenvaste anti-candy substantie die zij voucher noemden. Deze voucher is in feite het enige verwerkbare product uit theangean, met uitzondering van de VN-reepjes schors die worden gebruikt om soep te maken en waarvan ook manden en tassen worden gemaakt.

Wanneer de bananen gekookt zijn, worden ze bedekt met een audding-achtig mengsel van bloem, suiker en bruine suiker. Hierdoor kunnen de bananen gedurende ongeveer een half uur in het mengsel trekken en zijn zij in die tijd volledig bedekt. Omdat het kookproces idealiter de bananen niet verbrandt, worden ze vaak overdag geweekt en 's nachts gedroogd.

In de bananenlanden kunt u deze snacks alleen op markten en in restaurants vinden. Anders heeft u misschien het geluk een bananenzaailing te vinden die door een Europees of Amerikaans bedrijf is geplant.

Bananen komen oorspronkelijk uit de tropen en groeien in gebieden met warme zomers en natte winters. Ze hebben goed gedraineerde grond nodig die is verrijkt met organische meststof. De grond moet ook zanderig zijn om het vocht vast te houden terwijl de bananen groeien.

Deze smakelijke vruchten zijn eigenlijk geen familie van de echte banaan. Ze zijn eigenlijk 's werelds grootste kruid! Bananen zijn eigenlijk het zaad van de bananenplant en moeten worden vermeden omdat de vrucht zeer giftig is. De echte bananenplant bevat een alkaloïde die de plant nodig heeft om te groeien. Wanneer de bananenplant rijp is, wordt hij geel en wordt hij gegeten door de slierten van de vlezige binnenkant af te trekken.

Terwijl de vrucht aan de slierten trekt, produceert de plant nog een andere alkaloïde – de tryptofaan, die chemisch de serotonine nabootst en waarvan wordt aangenomen dat het leidt tot angst en aangename gevoelens.

Deze gevaarlijke vrucht is ook een homeopathische behandeling. Het wordt gebruikt voor de behandeling van schuldgevoelens, afonie, strickennes, gebrek aan eetlust, en griep. In zijn tijd diende de "medicijnman" de vrucht en het sap ervan graag toe aan zieke en stervende mensen.Waarom worden bananen dan door sommigen gegeten? Omdat de bananenplant vitamine A, C, en B6 bevat, kalium, en ook rijk is aan joggin' botulinum toxine.

Je realiseert je misschien niet dat de acrylamide ook een carcinogeen kan zijn. Verschillende studies hebben aangetoond dat het kan leiden tot een toename van longkanker en sterfgevallen door longkanker. De tryptofaan androstaevolafracetmia die ook door de banaan en de ansjovis worden geproduceerd, dagen de griepvirussen van het lichaam uit en veroorzaken koorts, hoest en griepachtige symptomen.

Hoewel voedingsdeskundigen u zullen proberen wijs te maken dat u de bovenste zes maanden van uw leven (25-30 jaar) niet nodig hebt, heeft de natuur u voorzien van het levensreddende sap dat u in leven en gezond zal houden. De vitaminen, mineralen en fytonutriënten die in het sap van verschillende vruchten en groenten zitten, zullen kankerpatiënten helpen.

In tegenstelling tot de tekenfilm Popeye, krijg je van de sappen geen zin in vette, vette hap. In plaats daarvan worden je smaakpapillen aangenaam verrast: melk, sappen, en zelfs yoghurt smaken veel robuuster.

Kefir, nog zo'n genezer uit de natuur, bevat ook grote hoeveelheden eiwitten en vitaminen. Deze helpen niet alleen het energieniveau van een persoon te herstellen, maar helpen ook bij de stofwisseling, de opbouw van het immuunsysteem, en bij de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek van kinderen.

Deze voedingsmiddelen zijn niet moeilijk te vinden in een bodybuildingprogramma. Iedereen die serieus is over zijn gezondheid zou er een punt van moeten maken om elke ochtend een glas sap te drinken. Bovendien zijn veel sappen gemakkelijk verkrijgbaar in de handel en kunnen ze snel worden gemaakt. Je hoeft geen genetisch gedegenereerde te zijn om van de voordelen van sappen te genieten en je hoeft geen voedingsdeskundige te zijn om ze te laten werken.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)